tiistai 13. marraskuuta 2018

Ekaluokkalaisen seurassa


Tänään oli lyhyt työpäivä. Työtä olisi tietenkin ollut vaikka kuinka paljon, mutta päätin kerrankin lähteä heti kotiin, sillä oli mukavaa seuraa tiedossa: Suvun ekaluokkalainen lähti meille iltapäivän viettoon.

Matkalla piti kävellä pieni mutka, jotta päästiin liikennevalojen kautta kotiin. "Se on kivoin reitti", kertoi ekaluokkalainen eikä vesisadekaan haitannut kävelymatkaa. Reppu parkkeerattiin eteiseen ja ensimmäiseksi tehtiin läksyt. Sitten olikin välipalan vuoro ja leikit. Täti torkkui sen ajan sohvalla puoliunessa, sillä heräsin aamulla jostain syystä jo puoli viideltä.

Leikkien jälkeen harjoiteltiin extrana kirjoitusta ja taas leikittiin... ja syötiin! Taidettiin vähän vielä ahertaakin lisää kirjoitusta ennen kotiin lähtöä. 

Voi näitä pikkupoikia, joilla on ope tätinä! No, todellisuudessa ei pieni lisäharjoitus ekaluokalla tee pahaa, kun aherrushetket ovat tarpeeksi lyhyitä. Ihan vähän vain "tukiopetusta" harrastettiin.

Kiva iltapäivä oli yhdessä. Mainioita keskusteluja, napakoita mielipiteitä, valloittavaa kikatusta ja pohjaton herkkuvatsa... meillä molemmilla. Ensi viikolla taas uusiksi!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Tuonikäiset ovat mainioita!

Jaana kirjoitti...

... hauskaa seuraa, mukavia kommentteja ja uusia näkökulmia tuttuihin asioihin.